Veel voorkomende vragen hebben we voor je beantwoord in het helpcenter. Je kunt browsen door een categorie of direct zoeken met onze slimme zoekfunctie. Staat je vraag er niet tussen dan kun je gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact opnemen.

Categorie: Inhoud
 • Is de website responsive?

  De basis website is inderdaad mobiel responsive, dus de website werkt goed op alle soorten devices: smartphone, tablet of computer.

 • Kan ik mijn eigen website beheren/aanpassen?

  Ondernemerswebsites maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hier kun jij jouw eigen teksten aanpassen, foto’s wijzigen en de website optimaliseren voor zoekmachines.

 • Als ik geen goede foto’s heb, wat gebeurt er dan?

  Ondernemerswebsites beschikt over een basiscollectie stockfoto’s. Hieruit kunnen we foto’s gebruiken om de website te vullen. Je kunt ook gebruik maken van onze uitgebreide collectie. Het uitgebreide fotopakket kost éénmalig € 49,- voor alle foto's op jouw website.

 • Wat houdt een CMS workshop in?

  Jij verleent toegang tot jouw computer zodat op afstand één van onze supportmedewerkers gedurende de workshop laat zien hoe je zelf het maximale uit het CMS en jouw website kunt halen.

 • Kan ik zelf teksten schrijven en afbeeldingen aanleveren?

  Je hoeft natuurlijk geen gebruik te maken van de tekstschrijver die wij beschikbaar stellen. Hij is wel getraind in het schrijven van teksten speciaal voor websites, maar je kunt uiteraard ook zelf teksten en afbeeldingen aanleveren.

 • Handleiding CMS

  Klik op onderstaande link voor de uitgebreide handleiding van ons CMS (Content Management Systeem). Met het CMS kun je de inhoud van jouw eigen website beheren.

  Handleiding CMS

 • Waar log ik in om mijn website aan te passen?

  Als je iets wilt aanpassen je website, moet je eerst inloggen in ons CMS-systeem. Je hebt bij livegang van jouw website een mail ontvangen met jouw inloggegevens. Klik hier om rechtstreeks naar de inlogomgeving te gaan van CMS, zodat jij direct kan inloggen en aan de slag kunt.

  Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik linksonder op 'Wachtwoord vergeten' bij de inlogomgeving van het CMS. Volg de instructies en er wordt een nieuw wachtwoord naar jou gemaild.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op:

Telefoonnummer:
020 218 18 70

Openingstijden:
Ma t/m Vrij 09:00 tot 17:00 uur