Veel voorkomende vragen hebben we voor je beantwoord in het helpcenter. Je kunt browsen door een categorie of direct zoeken met onze slimme zoekfunctie. Staat je vraag er niet tussen dan kun je gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact opnemen.

Categorie: Algemeen
 • Is het aanbod echt vrijblijvend?

  Ja, het interview, de ontwikkelde website en de geschreven teksten zijn allemaal vrijblijvend. Nadat jij besloten hebt dat je website wil, moet je de éénmalige kosten betalen via iDeal en een machtiging afgeven voor de maandelijkse kosten.

 • Wat krijg ik voor het basistarief?

  Één van onze zeer ervaren websitebouwers bouwt en richt de website in aan de hand van een telefonisch interview. Hij/zij zoekt de juiste foto’s, bouwt de website met de juiste structuur, richt deze in met de juiste kleuren en met jouw eigen logo. De website is inclusief één domeinnaam* met SSL-certificaat en een mailbox van 2 GB, is voorzien van een Content Management Systeem (CMS) en wordt gehost op onze eigen servers.

  *Domeinnaamextensies: nl, com, be, eu, de, es, fr, it, co.uk, uk. 

 • Als ik al een domeinnaam bezit, kan deze dan gebruikt worden?

  Jazeker! We kunnen de nieuwe website op jouw eigen domeinnaam zetten. Daarvoor moeten we een verhuisprocedure in gang zetten. Na de verhuizing kunnen we de domeinnaam koppelen aan je website.

 • Wat zit er in de basis website?

  Interview

  De websitebouwer bespreekt met jou de onderwerpen en de indeling van je website. Hij zal de opbouw en tekst van de pagina’s samenstellen, zodat de website helemaal gereed is voor gebruik.

  Content Management Systeem

  Met het Content Management Systeem kun je als klant de inhoud van je website zelf aanpassen. Met het CMS kun je een onbeperkt aantal pagina’s in de website plaatsen.

  Hosting

  Hosting en dataverkeer van je website is op basis van Fair Use Policy.

  Domeinnaam met mailbox

  Inclusief één domeinnaam uit groep 1 met SSL-certificaat en een mailbox van 2GB.

  Fotopakket basic

  De voor jouw website geselecteerde foto’s uit onze zeer uitgebreide basiscollectie.

 • Maakt het uit of ik werk op een Mac of Windows?

  Voor jou en de bezoekers van jouw website maakt het niet uit op welk type computer er wordt gewerkt. Dit kan zowel Mac (OSx), als Windows of Linux zijn.

 • Ben je jouw wachtwoord voor het CMS vergeten?

  Ben je jouw wachtwoord voor het CMS vergeten? Als je naar de inlogomgeving van het CMS gaat zie je linksonder 'Wachtwoord vergeten?' Klik hierop en volg de instructies, waardoor je weer toegang krijgt tot het CMS. Klik hier om naar de inlogomgeving van het CMS te gaan.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op:

Telefoonnummer:
020 218 18 70

Openingstijden:
Ma t/m Vrij 09:00 tot 17:00 uur