Responsive design

Wat is responsive design?

Met een responsive design word je website altijd optimaal getoond op ieder apparaat. Gebruikers van mobiele telefoons en tablets kunnen op deze manier het maximale uit de website halen. Neem zelf eens de proef op de som: verklein uw browser en maak het venster steeds smaller. Zoals je ziet verandert onze website naar de afmeting van de browser.

Hoe ziet een responsive design eruit?

Responsive Design

Belangrijk voor Google

De mobiele versie van Googles zoekmachine geeft aan welke sites goed leesbaar zijn op smartphones. De zoekresultaten zijn voorzien van een label ‘mobiel vriendelijk’. Hiermee probeert Google de frustratie onder gebruikers van de zoekmachine te verminderen door de sites die geoptimaliseerd zijn voor smartphones aan de gebruiker voor te schotelen. Google koppelt daarnaast de mobiele compatibiliteit aan de ranking van de zoekmachine. Responsive design is dus niet alleen voor gebruikers een belangrijke feature maar hiermee voldoet de website ook aan de richtlijnen van Google.

Klik hier om te testen of jouw website ook al 'mobiel vriendelijk' is. Scoort jouw website niet zo goed? Plan een vrijblijvend interview in!

Overtuigd?

Ik zou graag willen weten hoe mijn nieuwe website er uit komt te zien.
Plan met mij een vrijblijvend interview!

Start met het interview

Welke extra's kunnen wij nog meer bieden?

Bekijk de prijslijst in brochure